Anittas Friskvård

Jag erbjuder

Lymfterapi : Behandling+coachning +rådgivning

Jag vill nyfiket känna till eventuella kända problem med din kropp, som du plockat upp och känner till. Jag ger dig värdefulla,enkla råd och tips som just du kan fixa i din vardag, för att nå dina resultat, till en starkare kropp. Vill du veta mera, går vi igenom lite kost, träning, egenvård också. Efter "undersökning", startar vi din behandling som kommer att pågå i ca: 90 min. och naturligtvis utifrån dina behov och samråd. Ditt Lymfsytem är en viktig del av immunförsvaret och fungerar även som en del av kroppens "avfallssystem". Regelbunden lymfbehandling ger din kropp en lättare förutsättning att bli av med skräp, bakterier och virus. 

Massagebehandling

Avslappningsmassage/Friskvårdsmassage/Muskelmassage/Antistress/Klassisk Massage/Förebyggande Massage....

Kärt barn har många namn:-) 

Behandlingarna utförs i samråd med dig och din kropp och daxformen, 45/55/75/90min

Smärta är en signal från din kropp och skall alltid ses som en "stressfaktor" Behöver jag nå "djuphet" eller lösa stagnationer, tar jag till hjälpen från min elektromagnetiska maskin NBE 3000 :-)som ger värme och går/når, 8cm djupt och bara skönt, skönt, ingen smärta.

 

Hälsosamtal /Livsstilssförändring /Rådgivning-Funktionella störningar 

Jag har lärt mig och tagit till mig att allting hänger ihop i kroppen och att kroppens olika system påverkas av varandra. Bra om jag , du, vi  kan få lägga alla pusselbitarna för att kunna må  "ditt allra bästa " Kosten är grunden och en bra och tämligen lätt pussel att få till, så en bra start där, för att sedan bygga vidare mot en hälsosammare , gladare, starkare kropp och levene. Om jag får tittar jag på din livsstil , hormoner, signalsubstanser, din trygghet, andning, sociala nätverk, träning, mage-tarm, ja helt enkelt allt som har med dig och din fina kropp och liv, att göra, fokuset ligger på dig och vad just du behöver för att må bättre och komma dit du vill vara. Jag, vi, tar små steg eller stora steg, DU BESTÄMMER :-) Vid första besöket behöver jag träffa dig under 120 min, därefter uppföljning och coachning 60 min.

Kostrådgivning

"tankar du fel bränsle"?   Kroppen önskar sig de rätta byggstenarna/bränslet, så att den kan gå dit du vill gå...tampas du med hjärndimma eller IBM mage? Känner du dig trött och energilös ? Har du värk eller sover du dåligt? Detta kan du fixa om du bara samarbetar med din kropp och lyssnar, här öser jag över dig verktyg som du i din tur kan få välja och vraka mellan, allt eftersom vad du mäktar med, "Rom byggdes inte på en dag"   90 min.

 

Andullationsterapi

"håll distans med beröringsfri andullationsbehandling

Hjälper dig med: *Förbättrad blodcirkulation *Öka energiproduktionen i cellen*Förbättrad lymfflöde*Balanserar nervsystemet*Ökad avslappning ,  med andra ord.....

Allt du behöver göra är att lägga dig tillrätta med kläderna på, jag ställer in ett av de förprogrammerade andullationsprogrammen vilka värmer upp, motverkar muskelsmärtor och spänningar, forslar bort slaggprodukter, stimulerar blodcirkulationen, bidrar till djupavslappning och även stimulering under fötterna med tillhörande fotplatta.  45 min.

(Godkänd av skattemyndigeten för friskvårdspeng)

Hudvård & Ansiktsbehandling med frans och brynfärgning om du önskar

Med EXUVIANCE -NANNIC DEEP SKIN och NBE 3000

Här får du professionell behandling som jag skräddarsyr efter dina önskemål och behov. Jag hjälper dig att tolka vad som händer och pågår med din hud, hjälper dig helt enkelt att få till "en sundare vana", på köpet får du alltid en avkopplande och välbefinnade stund.

60/90/120 min.

(att ta hand om sin hud är lika naturligt som att sköta håret och ta hand om kroppen i övrigt.) Även hud som är "problemfri" mår gott av skräddasydda råd och regelbundna behandlingar för att bibehålla kvalite och motverka ålderstecken :-) Finns det behov av att ta bort oönskad hårväxt , erbjuder jag ett special ansiktsvax för det ändamål.

Kombinationsbehandling

Jag är känd för att vara oerhörd flexibel och mina kunskaper gör att jag idag kan erbjuda mycket prisvärda kombinationsbehandlingar när du ändå är hos mig. Du berätta och jag frågar och vips så har vi skräddarsytt en specialbehandling för just idag och för just D I G.

120 min.- - 150 min.

 Duo-behandling

Här väljer ni  mellan:

Duo-massage & ansikts- SPA, 120min. (två terapeuter)

Duo-massage 90 min (två terapeuter)

Duo-massage & Andullationsterapi 90 min. (en terapeut)

Duo - andullationsterapi 60 min. (en terapeut)

Duo-ansikts- SPA 90 min. (en terapeut)

Behandlingarna anpassas , är avkopplande och gör underverk för kropp & själ. Vi serverar alltid frukt och en  "drink" anpassade efter årstiden❤ Önskar du något extra specielt, fråga oss, vi är flexibla :-)